• Facials/gezichtsbehandelinge
  • Acne behandelingen         
  • Beauty Angel behandeling         
  • Lichaamsbehandelingen
  • IPL en Elektrisch ontharen
  • Fruitzuurbehandelingen
  • Bindweefselmassage
  • Microdermabrasie
  • Pedicure
  • Duobehandelingen
  • Kinderfeestjes

HANNAH MEET&TREAT 45 min.

Let’s try hannah! De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

HANNAH XPRESS 60 min.

The hour of power! In de 60 minuten durende behandeling , de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

HANNAH XPERIENCE 90 min.

The total package! Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

RIMPEL REDUCTIE THERAPIE 90 min.

Move your skin! Neem je huid mee naar the next level, door rimpelvorming en volumeverlies intensief aan te pakken door de Rimpel Reductie Therapie. Spectaculaire resultaten zijn te verwachten in het elasticiteit, volume en het opheffen van blokkades in de betrokken gebieden. De krachtige massages diep in het weefsel kunnen zelfs, wetenschappelijk bewezen, littekens doen verminderen

 INTENSE TREATMENT 90 min.

Peel and boost! Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens boosten van de huid door een medium peeling in combinatie met de befaamde hannah bindweefselmassage. Deze combi zorgt voor meer opname van actieve werkstoffen. Met de Trans6peel wordt de huid gestimuleerd en gepeeld en het oppervlak wordt hierdoor egaler gemaakt. Littekens als gevolg van acne verzachten en het heeft tevens een antimicrobiële werking waardoor acne zal verminderen. De celvernieuwing word dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntje en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

BOOTCAMP YOUR SKIN

Voor intense en causale huidverbetering kan je huidcoach een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden. Vraag jouw huidcoach welke bootcamp jou het beste resultaat zal geven!

 

Lichaamsbehandelingen:

Rugmassage ½ uur
Lichaamsmassage 1 uur
Lichaamspeeling  ½ uur

 

Harsen:

Onderbenen
Hele benen
Bikinlijn
Oksels

 

Duurzaam ontharen:

Wij gebruiken hiervoor Intense Pulse Light, doordat de haar lichtenergie opneemt vernietigd door de warmte de haarwortel.
IPL is milder voor de huid dan laseren waardoor er minder risico’s aan vast zitten maar het is uiteindelijk net zo doeltreffend.
Kom gerust eens langs voor een intake gesprek waarin we u alles vertellen over IPL en we naar uw wensen luisteren.

Ook bieden wij elektrisch ontharen aan doormiddel van de Blend methode

 

Microdermabrasie:

Intensieve peeling met microkristallen die de bovenste huidlaag op een pijnloze manier verwijderd en het lichaam stimuleerd tot de aanmaak van nieuwe jonge huidcellen. Waarna de huid zichtbaar gladder en stralender is, pigmentvlekken, grove poriën en lijntjes verminderen, maar de huid kan nu bovenal veel beter werkstoffen uit onze hoogwaardige producten opnemen, Microdermabrasie kan voor een langdurig resultaat ook als kuur worden gekozen.
Een ware oppepper voor de huid!

 

Fruitzuurbehandelingen:

hannah  fruitzuurbehandelingen werken sterk peelend en gaan de diepte in waar ze nog langer doorwerken, alle huidcellen worden geprikkeld te vernieuwen en worden geactiveerd, de bovenste huidlaag wordt hiermee geheel verwijderd waardoor er een nieuwe,  gezonde en frisse huid tevoorschijn komt en de huid alle specifieke werkstoffen geheel kan opnemen voor een duurzaam effect.
Zeer geschikt voor alle huiden, maar ook als huidverbetering voor een doffe, vermoeide of sterk verhoornde huid , ook bij pigmentvlekken en lijntjes zeer effectief.
hannah  fruitzuurbehandelingen zijn goed te combineren met een bindweefselmassage voor een dubbel effectief resultaat maar zijn ook los te kiezen als oppepper voor de huid.

 

Beauty Angel

Met de Beauty Angel wordt de huid op een natuurlijke wijze verjongd. Helemaal zonder chemie en bijwerkingen.

 • Stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluron
 • Vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes
 • Voor een stralende teint en strakkere huid
 • Verfijnt de poriën en verbetert het totale huidbeeld
 • Versnelt de genezing bij littekens ontstaan door acne