Bindweefselmassage

Onze huid bestaat uit meerdere huidlagen, waaronder de diepergelegen bindweefsellaag. De bindweefsellaag zorgt voor de versteviging en de elasticiteit van de huid, wat onder andere wordt gevormd door collagene en elastine vezels. Vanaf je 25e levensjaar nemen deze vezels af, waardoor rimpeltjes ontstaan.
Tijdens de bindweefselmassage worden er prikkels aan het bindweefsel gegeven, waardoor de collagene en elastine vezels weer opnieuw opgebouwd worden.

Ook is er direct resultaat zichtbaar. In de bindweefsellaag bevinden zich vochtbinders, die zich tijdens de bindweefselmassage met vocht vullen en zorgen voor een vollume verhogend effect van de huid.

De bindweefselmassage zorgt voor vermindering van rimpels en littekens, stimulatie van de doorbloeding, een betere opname van werkstoffen, het opheffen van onderhuidse verklevingen en draagt bij aan een verbetering van de huidstructuur en frisse huidteint.

Om het mooiste resultaat te bereiken adviseren wij om de bindweefselmassage als kuur te boeken.

 

Rimpel Reductie Therapie

In navolging op de hannah Bindweefselmassage zijn de massagetechnieken nader onderzocht en verder gespecialiseerd. Op die manier werd de hannah Rimpel Reductie Therapie ontwikkeld, want het hebben van rimpels is één van de grootste frustraties. Deze therapie werkt het best in kuurverband, met als doelstelling de vermindering van rimpels en zelfs littekens. De herhaaldelijke prikkeling van de huid zal zorgen voor een cumulatief effect op de huidverbetering. Dit is hetzelfde principe als met sporten.

Zowel bij littekens als rimpels, is het onderliggende bindweefsel verkleefd en het volume niet optimaal. Door de diepwerkende hannah Rimpel Reductie Therapie toe te passen, wordt er gewerkt op die gebieden waar het huidvolume afneemt, zodat de huid geprikkeld wordt om dit volume zelf weer te herstellen. Hierdoor zal rimpelvorming sterk verminderd worden en zorgt de Rimpelu Reductie Therapie voor een natuurlijk liftend effect, effectieve structuurverbetering en het opheffen van blokkades in de regio’s van de rimpels. Het wetenschappelijk onderzoek naar de oorspronkelijke, geoctrooieerde hannah Litteken Reductie Therapie, gaf een verbetering van 35 tot 80% in vorm, kleur, structuur en mobiliteit.

 

Intense Treatment

De unieke combinatie van verschillende soorten zuren zorgen ervoor dat pigmentvlekken en huidverkleuringen verminderen. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten en huidverdikking tegengaat, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

Door de Trans6peel in combinatie met de befaamde hannah bindweefselmassage toe te passen, wordt de effectiviteit van de peeling vergroot.